Publiserte artikler

Holte og Marienlyst i Danmark

Det ble kvinnene til Holte og mennene til Marienlyst som vant hver sin finale i den danske cupen i går, les her. Holte slo Brøndby 3-0, mens Spentrup måtte gi tapt for Marienlyst 1-3. I Danmark bruker de det danske ordet for cup, så der heter det Pokalfinale. I motsetning til i Norge, blir ikke vinnerne danske mestere. Mesterne der kåres i likhet med de aller fleste andre land i serien. Med Marienlysts seier, fikk norske Lars Ivar Henriksen heve enda en dansk pokal. Du kan lese mer her. Og her kan du lese mer om Holtes seier.

Til helgen får de norske og de danske cupmesterne mulighet til å måle krefter. Alle de fire vinnerne har nemlig kvalifisert seg til sluttspillet i det nordiske klubbmesterskapet NCC – Nevza Club Championship. Kvinnenes sluttspill går på de danske vinnernes hjemmebane, og også den norske tapende finalisten, Stod, skal delta der. Mennenes sluttspill går i Falkenberg i Sverige.

Legg igjen en kommentar