Publiserte artikler

Stod åpnet godt

Jentene i Stod Volley åpnet respektløst da de spilte sin første kamp i åttendedelsfinalen i Challenge Cup i går. 300 tilskuere i den digre Sala Polivalenta Bucharest fikk se trønderne føre hele det første settet mot C.S.M. Bucuresti fram til andre tekniske time out. Da overtok imidlertid rumenerne og styrte resten av kampen. Til slutt ble det 3-0 (25-18, 25-16, 25-18) til hjemmelaget. Stodtrener Dariusz Marszalek ser imidlertid ikke mørkt på det før hjemmekampen i Steinkjerhallen neste onsdag. Klarer Stodjentene å følge taktikken hele kampen, er det fullt mulig å vinne både kampen og det ekstra settet og dermed ta seg helt fram til en sensasjonell kvartfinaleplass, mener han. Du kan lese mer i Trønder-Avisa her.

Men før de skal spille returkamp, reiser Stod Volley allerede i dag til Oslo for å spille NM-finale mot Oslo Volley lørdag. De må altså vente enda noen dager før de får se hjembygda.

Legg igjen en kommentar