Publiserte artikler

Stod på plass

Stod Volley har fått trent og testet hallen de skal spille åttendedelsfinale i CEV Challenge Cup i. Det er litt andre dimensjoner enn det laget er vant til fra sin hjemmebane. Salen Stod spiller hjemmekamper i serien i, er egentlig for liten til å være godkjent. Litt andre dimensjoner da når de møter C.S.M. Bucuresti i kveld i Sala Polivalenta Bucharest, en hall med 5.300 sitteplasser. Nå har ikke dagens hjemmelag tro på at det kommer mer enn noen hundre tilskuere, men likevel blir det nok en uvant følelse med slike store rom. Du kan få et inntrykk av hallen i artikkelen i Trønder-Avisa som du kan lese her.

Stods kamp starter kl. 19:00 norsk tid, og du kan følge live oppdatering av resultatene her. Se også artikkel på NVBFs hjemmeside her.

Legg igjen en kommentar