Publiserte artikler

Spillerkåringer

Det italienske nettstedet volleyball.it har gående en avstemming for å kåre de beste spillerne og trenerne i 2012. De skal få fram beste opplegger, libero, diagonal, midtspiller, kantspiller og trener etter utslagsmetoden. I høst ble de første stemmene innhentet. På grunnlag av disse ble første runde satt opp og denne er nå ferdig. Det er dermed åpnet for å stemme i kvartfinalene for menn. Dette kan gjøres fram til fredag kl. 23:59. Avstemmingen hos kvinnene starter mandag 21.. januar og avsluttes fredag 25.

Hvem som helst kan være med på avstemmingen. Du må først registrere deg med brukernavn, e-post og passord, deretter kan du stemme. Du finner mennenes kvartfinaler med link til registrering og stemmemulighet her. Kvinnenes resultater fra første runde finner du her.

 

Legg igjen en kommentar