Publiserte artikler

Toppidrett har kostet

Jørre Kjemperud har fått oppleve mange store øyeblikk som volleyballspiller, både innendørs og spesielt i sanden. Han har deltatt i tre OL, blitt europamester og tatt bronse i VM. Men nå har de mange årene der han fysisk har tatt ut alt han kan få ut av kroppen sin rett. En nakkeprolaps han spilte med i lengre tid førte etter hvert til nerveskader som gjorte at armene dovnet bort. Han ble operert for prolapsen, men nerveskadene kan ikke rettes opp. Han er derfor avhengig av stadige behandlinger for å fungere i det daglige.

Jørre har nå lagt konkuransevolleyballen på hylla. Konkurranseinstinktet brukes i stedet på hotellet Kragerø Resort Hotell, som han kjøpte seg inn i og er daglig leder av.

Artikkel med videointervju i Aftenbladet finner du her.

Legg igjen en kommentar