Publiserte artikler

Nye i svensk Grand Prix

Fjorårsvinnerne greide ikke å forsvare titlene da Sverige avviklet Grand Prix i helgen. De siste elleve årene har turneringen blitt avviklet i Duveholmshallen i Katrineholm, men ingen av gangene har hjemmelaget vært i stand til å vinne, før nå. Jubelen var derfor stor da laget som har tatt Grand Prix de fire foregående sesongene ble slått i finalen med 3-1 (23-25, 25-10, 25-20, 25-20)- Les mer her.

I finalen for menn var det de to ledende lagene for tiden som møttes. Laget som vant i fjor, Linköping VC, greide ikke en gang å kvalifisere seg til sluttspillet. Falkenberg og Hylte/Halmstad har hatt flere jevne oppgjør denne sesongen, senest da Hylte/Halmstad vant ligacupfinalen før jul. Og også Grand Prix-finalen gikk til Hylte/Halmstad med 3-2 (25-21, 25-10, 19-25, 18-25, 15-12). Hylte/Halmstad vant dermed Grand Prix for femte gang totalt. Les mer her.

Legg igjen en kommentar