Publiserte artikler

Nye juniortap

Rune Fasteland i angrep. Foto: CEV

Også i går ble det tap for våre yngste landslag i EM-runde 2. Jentene fikk det som ventet tungt mot hjemmefavorittene Russland og måtte gi tapt 0-3 (12-25, 15-25,11-25). Susanne Jægtnes Bech tok flest poeng for Norge med 8, fulgt av Sunniva Helland-Hansen med 7. Med forventet tap mot puljeleder Italia i dag, kommer Norge til å ende som nr. 5 av de 6 lagene i puljen. Så selv om det er blitt en del stygge sifre imot, var seieren mot Estland svært oppløftende. Les mer her.

Guttene i Jelgava i Latvia ser ut til å ha spesialisert seg på å spille lengst mulig. I går spilte de den tredje femsettskampen av fire mulige. Dessverre endte også gårsdagens kamp med tap, Estland ble for sterke til slutt og vant 25-23, 22-25, 25-19, 21-25, 15-12. Rune Fasteland ble nok en gang norsk toppscorer, noe uvanlig for en midtspiller. Han tok 18 poeng fordelt på 15 angrep og 3 blokker. En killprosent på 79 med bare to feil og en nedblokking er ganske imponerende. Den andre midtspilleren, Sondre Alvheim, bidro også sterkt til settgevinstene med 6 blokkpoeng. I siste puljekamp i dag møter Norge Slovenia. Laget ligger i øyeblikket på femteplass, men kan med seier komme helt opp på tredje. Med en kamp igjen, er det allerede klart at Russland og Slovenia har sikret seg de to billettene til sluttspillet. Les mer her.

Legg igjen en kommentar