Publiserte artikler

Norsk turneringsseier

De norske mennene gikk helt til topps i invitasjonsturneringen Novotel Cup. Etter at England ble slått 3-0 (25-14, 25-19, 25-21) i dag, har Norge vunnet alle sine tre kamper og bare gitt fra seg ett sett, og laget har også hatt god kontroll gjennom hele turneringen.

Dagens kamp startet med kontrollert spill. De som startet var Kåre Helvik Morken på oppleggerplass, Ask Helland-Hansen diagonal, Sigurd van Dijk Festøy og Lars Fredrik Tvinde på kantene, Kristian Mjelde Bjelland og Rune Berg i midten, samt Yngve Sundfjord som libero. Det ble en del bytter under veis og de fleste fikk spilletid. Konsentrasjonsmessig holdt det ikke helt inn for laget, men det var aldri fare for tapte sett.

Turneringens hjemmeside finner du her, med bl.a bilder fra gårsdagens kamp mot Luxembourg.

Legg igjen en kommentar