Publiserte artikler

Tap, men poeng

Det ble to tap i dag for ungdommene som er i Øst-Europa og spiller volleyball. Men guttene fikk i hvert fall med seg et poeng da de tok to sett mot Ukraina. Laget hadde flere muligheter, senest ledet de 12-11 i femte sett, men måtte til slutt gi tapt 23-25, 25-11, 16-25, 25-23, 12-15.

Norges store spiller var midtspiller Rune Fasteland. I tillegg til å være kampens toppscorer med 22 poeng, vant han 15 av sine 23 angrep, og hadde klart flere blokkpoeng enn noen andre med 7.

Norge var best i alle moment i kampen, serve, blokk, servemottak og angrep, men dessverre gjorde de også flest feil, noe som til syvende og sist fratok dem seieren. Men alt håp om å bli i hvert fall bli nr. 2 i puljen og dermed ta seg til sluttspillet, er ikke ute. Før kampen i morgen mot Estland er Norge nr. 5 av de seks lagene i puljen, men det er bare tre poeng opp til andreplassen. Der ligger Slovenia som Norge avslutter mot på mandag. Russland på førsteplass er det nok lite å gjøre med, de har vunnet alle sine kamper 3-0.

For de norske jentene i Moskva ble optimismen som ble dannet etter seieren mot Estland i går, ettertrykkelig fjernet ved dagens møte mot Hviterussland. Lite og ingen ting fungerte for de norske, de fikk knapt låne ballen av laget som til da sto uten poeng. 3-0 til Hviterussland etter 25-12, 25-11, 25-15.

Vi får håpe jentene greier å nullstille før morgendagens møte med Russland. Seier blir nok vanskelig, men det er grunn til å håpe på en god innsats.

Legg igjen en kommentar