Publiserte artikler

EM Youth

I morgen starter andre runde i det som heter 2013 CEV Youth Volleyball European Championship, og som er EM for jenter født 1996 og senere og gutter født 1995 og senere. Norge har ikke deltatt i disse mesterskapene på mange år, muligens var siste gang i 2005, og dermed er vi heller ikke med på rankingen for disse lagene (se her og her). Når Norge nå gledelig nok igjen tar opp landslagsaktivitet for de yngste, vil lagene derfor være sikret tøff motstand i første omgang i fem kamper. Skulle lagene komme på en av de to første plassene i puljene, går de til sluttspillet, som vil foregå 29. mars-7. april for jentene, 12.-21. april for guttene.

Jentene skal spille sine kamper i Moskva, og i tillegg till hjemmelaget Russland møter de Belgia, Estland, Hviterussland og Italia. Guttene skal også østover, nærmere bestemt til Jelgavia i Latvia, og der er motstanderne i tillegg Estland, Russland, Slovenia og Ukraina. Vi vet ikke hvilke spillere som er tatt ut til å representere Norge, men går du inn på turneringens hjemmeside her, vil du finne opplysninger om blant annet hvilke spillere Norge har nominert. Dessuten finner du kamptider og link til live score.

Legg igjen en kommentar