Publiserte artikler

Trentino tok gullet hjem

I cupfinalen mellom Trentino og Macerata var det verdens beste klubblag som vant, men de ble hardt presset av Macerata, etter at de gjorde om på oppstillingen. Da ble det en tøff kamp, som Trentino tok til slutt

Trentino vant 3 –1 (25-17,25-16, 21-25,23-25) Trentino hadde god kontroll i de to første settene. Starovic på Macerata, som tok mest poeng i semifinalen, var en skygge av seg selv i finalen, og ble byttet ut etter to sett. Da hadde han tatt 4 poeng.  Zaytsev var heller ikke spesielt god på kanten i de to første settene, etter det overtok han diagonalplassen til Starovic, og begynte å blomstre i angrep. 25 poeng ble det på Zaytsev til slutt.

 

Det var høyt servepress fra begge lag. Noe som gjorde at mottakskvaliteten sank noe fra i går, i tillegg var det flere serveess. Zaytsev ble bokført med fem serveess til slutt. Grekeren Djuric var enorm i blokk i dag, og tok dobbelt så mange blokkpoeng, som Macerata til sammen. I tillegg hadde han 60 % uttelling i angrep.

7800 tilskuere var det på finalen, var plass til noen til. Oppleggeren Raphael ble kåret til finalens beste. Synd arrangørene tok vekk dommerstolen før han fikk feiret cupgullet fra topppen av dommerstolen, på vanlig brasilansk vis. Matchballen ble vunnet med en serve som rullet over nettet. Hadde Macerata vunnet det settet, er det ikke godt å si hvordan det hadde gått. I begynnelsen av fjerde settet ble Stokr skadet da han skulle slenge seg å ta en ball i nærheten av innbytterbenken

 

I finalen i A2 mellom Atripalda og Cita di Castello ble det 3 -1 (25-23,28-26,17-25,25-23) En spennende kamp der det var jevnt godt nivå hele tiden. Opplegger til Atripalda, Scappaticcio, hadde noen fantastiske legg i løpet av kampen. 38 åringen fikk også fortjent bestemannsprisen.

Legg igjen en kommentar