Publiserte artikler

U19 forbereder seg

Som kjent skal jentene født 1996 og senere og guttene født 1995 og senere spille EM-kvalifisering første uken i januar. Jentene skal til Moskva, guttene til Riga, og begge lagene kan nok regne med hard motstand. For å kjenne litt på nivået er guttene i går og i dag i Hordaland der de trener i Øystese på formiddagen og spiller kamper mot Nyborgs elitelag i Bergen om kvelden.

Den første treningskampen gikk i går kveld, og selv om Nyborg vant alle de fem settene som ble spilt, viste guttene lovende takter. Spesielt var servemottaket bra, og de presset også tidvis godt på serve. Angreps- og blokkmessig nådde de ikke alltid helt opp, men selv mot stor blokk var de i stand stand til å avgjøre ballvekslinger. Viljen til å spille forsvar var dessuten upåklagelig. Trener Indo Haruya valgte å prøve ut alle de 15 spillerne han hadde med, og vil kanskje velge mer toppete oppstillinger i dagens kamp.

Bruttostallen og mer om EM finner du her.

Kommentarer (7)