Publiserte artikler

Seriehelgen

Det ble spilt kamper som var viktige for tabellposisjonen både hos kvinnene og mennene denne helgen. Hos kvinnene var det viktig for Stod Volley å ikke gå på et nytt tap for BSI når de kom på besøk. Studentene fra Bergen er nemlig det ene laget ved siden av lederlaget Oslo Volley som har påført jentene som har stor suksess i europacupen, serietap. Stod hadde Førde på besøk i går, og selv om de vant 3-0, var det jevne sett. Og Stod åpnet også best i dag og tok det første settet klart. Men BSI kom tilbake, tapte knepent andre sett og vant det tredje. Men i det fjerde viste Stord hvem som bestemte, og dermed henger Stod fortsatt med i toppen av tabellen tre poeng bak Oslo, som har spilt en kamp mindre, og tre foran BSI. Det var først og fremst i blokk Stod var sterke denne gangen. Du kan lese artikler i Trønder-Avisa her og her.

Oslo har også spilt i helgen. Lørdag ga de fra seg sitt første sett i serien mot nabo Koll, et Kollag som viser klare forbedringer siden seriestarten.

Hos mennene ble det også spilt viktige kamper med stor betydning for toppen av tabellen. Det som var sikkert før helgen, var at det ville komme et nytt lederlag, siden NTNUI ikke hadde kamp og ville bli forbigått av minst ett lag.Førde var involvert i begge de avgjørende kampene. I går slo de Randaberg 3-0 i en godt besøkt Randaberghall og klatret med det til topps. Uavhengig av resultatet i dagens kamp mot Nyborg, ville de da beholde tabelltoppen over juleferien. Nyborg tapte mot Randaberg forrige helg, så Førde stilte med god tro på videre oppgang. Nyborg ville det imidlertid annerledes. Solid serving presset Førdes opplegger ofte fra nettet, og med godt blokk-forsvar- og overgangsspill sikret Nyborg seg mange gode poeng. Samtidig var servemottaket godt så side out-spillet fungerte eksemplarisk. Så selv om Førde kjempet godt og aldri ga opp, kunne ikke laget hindre 3-0 til Nyborg. Dermed er Nyborg nå nr. 2 med ett poeng mindre enn Førde og en kamp mindre spilt. Du kan lese mer på Randabergs hjemmside her, i Firda her, hos NRK Sogn og Fjordane her og her og i BT her.

I de tre andre kampene som gikk tapte BK Tromsø i går 0-3 for Kristiansund i Kristiansund, for så å slå samme lag 3-2 i går. Les her og her. Og nabooppgjøret i Oslo mellom Oslo Volley og Koll Volley ga 3-0 til Oslo.

Legg igjen en kommentar