Publiserte artikler

Amerikansk heder

Den amerikanske trenerorganisasjonen AVCA – The American Volleyball Coaches Association har foretatt sin årlige utnevnelse av Årets lag, de såkalte All-America Teams med spillere fra de beste universitetslagene i USA. Det er tatt ut tre lag med 14 spillere på hvert, og på tredjelaget har Oslojenten Mari Aase Hole fått plass. Om henne skriver AVCA følgende:

«Mari Hole, a 6-0 outside hitter for Ohio State University, is a senior from Oslo, Norway. During the 2012 season, Hole had 544 kills (4.22 per set), and tallied 326 digs (2.53 per set), totaling of 603 points for the Buckeyes. She had 18 double-doubles during the season and had 33 matches with kills reaching double digits. Hole was also named Ohio State Athlete of the Week, Big Ten Offensive Player of the week and a Sports Imports/AVCA DI National Player of the Week during the season on her way to being named to the All-Big Ten and All-Mideast teams.  This is her first AVCA All-American award.»

Vi gratulerer Mari med utnevnelsen! Hele uttaket finner du her.

Legg igjen en kommentar