Publiserte artikler

Mennenes playoff

En dag etter kvinnene spilte mennene i går ferdig puljespillet i Champions League. Med sju puljer var puljetoerne, i motsetning til hos kvinnene, ikke garantert å gå til playoff 12. Sikre var bare puljevinnerne, og disse var Zenit Kazan (RUS), Lokomotiv Novosibirsk (RUS), Trentino Diatec (ITA), Lube Banca Marche Macerata (ITA), PGE Skra Belchatow (POL), Noliko Maaseik (BEL) og Bre Banca Lannutti Cuneo (ITA). Alle de tre italienske lagene som deltar vant altså sine puljer.

For å finne de fem resterende lagene avgjør poengene til toerne. De fem beste som fikk plass var ACH Volley Ljubljana (SLO), Zaksa Kedzierzyn-Kozle (POL), Asseco Resovia Rzeszow (POL), Dynamo Moskva (RUS) og Berlin Recycling Volleys (GER). Siden et av de tolv lagene skal arrangere final four, ble det også plass til toer nr. 6, som var Arkas Izmir (TUR). Dermed må den siste toeren, som var Knack Roeselare (BEL), samt de tre beste treerne, Generali Unterhaching (GER), Jihostroj Ceske Budejovice (CZE) og Tours VB (FRA) fortsette videre spill i CEV-cupen, mens de resterende lagene har spilt ferdig.

Trekning til playoff 12 blir foretatt i dag kl. 15. Da offentliggjøres også hvem som får arrangere final four. Du finner resultat og tabeller etter kampene i går her.

Legg igjen en kommentar