Publiserte artikler

Playofflagene klare

Etter at kampene i siste runde av kvinnenes Champions League var ferdigspilt i går, var det også klart hvilke lag som går videre til playoff 12, det vil si de tolv lagene som møtes to og to for å avgjøre hvem som går til playoff 6, der disse seks lagene igjen møtes to og to for å finne de tre som slår følge med arrangørlaget til final four.

Og arrangørlaget blir ett av de tolv lagene som ble nr. 1 eller 2 i de seks puljene som spilte ferdig i går. Dette laget slipper å spille playoffkamper. Dermed er det plass til enda et lag, og det er laget som ble beste treer. Den heldige treeren ble AsystelCarnaghi Villa Cortese fra Italia som hadde like mange poeng som polske Bank BPS Fakro Muszyna, men som gikk foran på flere vunne kamper. De tolv lagene som er klare for videre spill er ellers Vakifbank Istanbul (TUR), RC Cannes (FRA), Rabita Baku (AZE), Atom Trefl Sopot (POL), Galatasaray Daikin Istanbul (TUR),  Unendo Yamamay Busto Arsizio (ITA), Eczacibasi VitrA Istanbul (TUR), Azerrail Baku (AZE), Dynamo Kazan (RUS), Schweriner SC (GER), Lokomotiv Baku (AZE) og Dynamo Moskva (RUS).

Trekningen av playoff vil bli foretatt i morgen ettermiddag, og vil skje i henhold til følgende retningslinjer:
– To lag fra samme innledningspulje skal ikke møtes i playoff 12
– Maksimalt to lag fra samme land, inklusiv arrangør, skal kunne gå til final four
– Så langt det er mulig skal puljevinnerne ha fordel av siste kamp, med eventuelt Golden Set, hjemme

De fire lagene med høyest score som ble nr. 3 i puljene, går videre til CEV-cupen, der de går inn i Challenge Phase sammen med fire lag fra kvartfinalene i denne cupen. Disse fire er Uralochka-NTMK Ekaterinburg, Tauron MKS Dabrowa Gornicza, 2004 Tomis Constanta og Bank BPS Fakro Muszyna. De øvrige lagene har spilt ferdig i europacupen for denne sesongen.

Du finner resultat og tabeller her.

Legg igjen en kommentar