Publiserte artikler

Stod i tredje runde

Stod Volley har som kjent som det første norske lag noen sinne tatt seg til tredje runde i en europacup. Det har de gjort ved å slå ut Budapestlaget Vasas Obuda med seire i to kamper, 3-2 borte og 3-0 hjemme, i forrige runde, så dermed er nordtrønderne i sekstendedelsfinalen. Og laget som står på andre siden av nettet i kveld kl. 19:00 kommer fra Bosnia og Herzegovina og heter Jedinstvo Brčko. Brčko er en liten by nord i landet med ca. 40.000 innbyggere. Laget har deltatt i europacupen flere ganger. I år startet de i CEV-cupen, men etter to 0-3-tap for det russiske laget Omichka Omsk Region er de havnet i sekstendedelsfinalen i Challenge Cup med Stod som motstander.

Selv om det er lange tradisjoner for volleyball på Balkan, skal ikke Jedinstvo Brčko være noen umulig oppgave. Du kan følge live score fra kampen her. Returkampen spilles i Steinkjerhallen onsdag 12. desember kl. 19:00.

Kommentarer (2)