Publiserte artikler

Tetyukhin årets idrettsmann

Den russiske sportsjournalistorganisasjonen kårer hvert år landets beste kvinnlige og mannlige idrettsutøver, i tillegg til det mest imponerende laget. I år har to av utmerkelsene gått til volleyballaget som tok gull i London-OL. Den ene utmerkelsen gikk til laget som snudde den dramatiske finalen mot Brasil. Og 36 år gamle Sergey Tetyukhin ble kåret til landets beste idrettsutøver i 2012. Prisen til beste kvinnlige utøver gikk til Anna Chicherova, gullvinner i høyde i London.

Tetyukhin har deltatt i fem OL, og han er en av bare fire spillere i verden som har tatt fire OL-medaljer. I tillegg til gullet har han sølv fra år 2000 og bronse fra 2004 og 2008. Med drøyt 400 landskamper gir han seg nå på landslaget, men fortsetter i klubblaget Belogorie Belgorod. Du kan lese mer hos FIVB her og her.

 

Legg igjen en kommentar