Publiserte artikler

Russisk cup

Russland er et stort land, og for å begrense reisene en smule kjøres et litt spesielt cupopplegg der flere lag samles ett sted og kjører serie før de kommer fram til fire semifinalister. Det er heller ikke samme opplegg for kvinner og menn, og kvinnesiden har i øyeblikket kommet lenger enn mennene, etter som de fire lagene til final four er funnet. Det er gjort ved at fire puljer med fire lag i hver har spilt, og puljevinnerne er de som tar seg til sluttspillet. De fire lagene er Dynamo Kazan, Dynamo Moskva, Dynamo Krasnodar og Zarechie Odintsovo.

Hos mennene har de også hatt puljespill i fire puljer. Men i tillegg til puljevinnerne skal arrangørlaget Belogorie Belgorod og wild card-vinner Zenit Kazan spille et nytt puljespill med to ganger tre lag der de to beste går til semifinaler. Det to puljene som skal spille kamper 24., 25. og 26. desember i Belgorod ser slik ut:
Pulje A: Gubernia Nizhny Novgorod, Zenit Kazan og Dynamo Moskva
Pulje B: Dynamo Krasnodar, Belogorie Belgorod og Lokomotiv Novosibirsk

Med andre ord begrenser ikke julen volleyball i Russland.

Legg igjen en kommentar