Publiserte artikler

Sandhall åpnet i Førde

Nå har også volleyballspillerne i Førde fått anledning til å trene sandvolleyball innendørs. Lørdag var det nemlig offisiell åpning av sandvolleyballhallen som er lagt i de tidligere produksjonslokalene til elektronikkfirmaet Hellenes AS. Det er Sunnfjord Folkehøgskule som har tatt initiativet til å omgjøre industrihallen til en sandvolleyballhall, og med seg i prosessen har de fått Førde Volleyballklubb og Førde Idrettslag.

Under åpningen var det stor festivitas. Blant annet ankom de norske sandvolleyballverdensmesterne fra 1999, Jan Kvalheim og Bjørn Maaseide, i privatfly for å spille oppvisningskamp mot verdensmesterne fra 1997, brasilianerne Guilherme og Para. Les mer om åpningen på Førdes hjemmeside her, og hos NRK Sogn og Fjordane her.

Legg igjen en kommentar