Publiserte artikler

Rankingreprise

Lagene som vant første rankingturnering i 1. divisjon, vant også den andre. Det betyr at både OSIs kvinner og mennene til Nyborg 2 gikk til topps i Askimhallen. Men begge lagene fikk kjempe hardt for titlene. OSIs motstandere i finalen var NM-semifinalistene ØKSIL. Og etter at OSI hadde tatt første sett 25-15, slo ØKSIL tilbake med 25-18. Men i det avgjørende settet ble det klare 15-8 til OSI, og dermed en ny rankingseier. Før finalen hadde ikke OSI gitt fra seg et eneste sett, så det er tydelig at studentene holder høy klasse denne sesongen.

Nyborg 2 hadde ikke like enkel vei til gullet. Både i kvartfinalen og semifinalen måtte laget ut i avgjørende sett mot hvert av TVNs lag. Og i finalen sto det 1-1 i sett da motstanderne Rossvoll måtte dra for å nå flyet. Kanskje ikke den helt ideelle måten å vinne en rankingturnering på, men, men. Settsifre i finalen ble ellers 20-25, 25-21, 15-0. Alle rasultatene i helgens rankingturnering finner du her.

Legg igjen en kommentar