Publiserte artikler

Ranking pågår

Sesongens andre rankingingturnering for 1. divisjonslag er i gang i Askim. Normalt er det satt en maksimumsgrense på 16 lag i hver klasse, men NVBF har denne gang gitt dispensasjon til to lag ekstra i hver klasse. Det ser imidlertid ut til at noen lag har trukket seg, og at Randaberg 2 ikke har møtt i mennenes klasse, dermed er spillere fra i alt 30 lag i sving i Askimhallen denne helgen. I den første rankingturneringen, som gikk i Trondheim så tidlig som 22.-23. september, gikk OSI til topps i kvinneklassen, mens Nyborg 2 vant klassen for menn. Disse to lagene har kommet godt ut også denne gangen og vunnet sine innledningspuljer. Dermed er begge lagene klare for kvartfinaler senere i dag. OSI møter Toppvolley, mens Nyborg 2 skal opp mot TVN 2.

Semifinaler og finaler spilles i morgen. Du finner alt om rankingturneringen her, der du også kan klikke deg videre til resultatene.

Legg igjen en kommentar