Publiserte artikler

Stod sto støtt

Stod Volley er klare for tredje runde i CEVs Challenge Cup etter at laget i går også vant returkampen mot Budapestlaget Vasas Obuda. Som kjent vant Stod i Budapest med 3-2 og hadde dermed fordel i Steinkjerhallen i går. De ville gå videre ved enten å vinne den ordinære kampen, eller ved å vinne Golden Set. Laget fra den lille bygda gjorde imidlertid jobben på første forsøk og vant 3-0 (25-20, 25-19, 27-25) til ellevill jubel fra de 700 tilskuerne. Med dette er laget historisk som det første norske laget som har tatt seg lenger enn til andre runde i en europacup. Neste motstander er direkte kvalifisert til sekstendelsfinalen og kommer fra Bosnia, Jedinstvo Brcko. Stod har bortekamp først, og denne skal spilles i perioden 4.-6. desember. Hjemmekampen er satt til uken etter.

Det er klart Stod vil får en vanskelig oppgave i neste runde, men i motsetning til norsk serie oc cup der bare fire utlendinger kan være på banen samtidig, kan laget i europacupen bruke hele stjernegalleriet sitt. Du kan lese mer om kampen hos NVBF her, i Trønder-Avisa her, og samme avis har video her. NRK har en reportasje i Midtnytt. Den finner du ca. 9 minutter ut i sendingen her.

Legg igjen en kommentar