Publiserte artikler

Storkamp i Bergen

Det nærmer seg tidspunktet da et Bergenslag i volleyball skal møte sin hardeste motstander i dette århundre. Den eneste gangen et lag fra Bergen har vært i nærheten av å barke sammen med slikt selebert selskap, var da Ulriken i 1988 møtte CSKA Sofia med fem spillere på det bulgarske landslaget og tapte knepent hjemmekampen i tie break med 13-15.

Denne gangen er det imidlertid et russisk stjernelag fra millionbyen Ufa ved Uralfjellene som står på andre siden av nettet med bl.a. brasiliansk verdensmester, spansk europamester og flere spillere med medaljer for Russland. Kampen går i Haukelandshallen i kveld kl. 19, og Ural Ufa stiller med dette laget: oppleggerne Falasca og Zhloba, diagonalene Vissotto og Alekseev, kantene Spiridonov, Panteleymonenko, Botin og Korshunov, midtspillerne Aschev, Samoylenko og Astashkin, samt libero Verbov. Mot dette skal følgende spillere fra Nyborg forsøke å revansjere 0-3 fra bortekampen sist onsdag og vinne et påfølgende Golden Set: Oppleggerne Kåre Helvik Morken og Runar Torsvik Sannarnes, diagonalene Ask Helland-Hansen og Vetle Hylland, kantene Ørjan Siljander, Marius Wollan og Jan Christian Eliassen, midtspillerne Kristian Mjelde Bjelland, Andreas Takvam, Øivind Hordvik og Thomas Marum Flaa, samt libero Yngve Sundfjord.

Hjemmesiden til Ural Ufa har antydet at de vil streame kampen, i så fall er det her. Du kan lese forhåndsstoff fra Nyborg her, her og her.

Legg igjen en kommentar