Publiserte artikler

NEVZA U17 til England

Ved CEVs kongress i Luxembourg har også soneforbundene, der NEVZA – Northern European Volleyball Zonal Association – er sonen hvor Norge inngår, lagt fram sine rapporter for forsamlingen. NEVZAs president Magnus Tausen fortalte om konkurransene som blir holdt i NEVZAs regi, og i den forbindelse kom det fram at de tre neste mesterskapene i U17 vil bli holdt Kettering i England, mens U19-mesterskapene i samme periode vil bli avviklet i Danmark. Dette for å gi alle landene mulighet til å delta, samt holde utgiftene nede og bedre effektiviteten. Dessuten er det ønske om å forbedre organiseringen av mesterskapene. Les mer her.

Og for de som ikke har fått det med seg, så tok Norges gutter i U19 i går gull i mesterskapet som gikk i Kristiansand, mens jentene tok sølv. Les her og her. Norge deltok ikke i U17 i år.

Legg igjen en kommentar