Publiserte artikler

Klar for Ufa

Spiridonov hilser Nyborg velkommen

I ettermiddag setter Nyborgs elitelag seg på flyet for å møte sin tøffeste utfordring noen sinne på volleyballbanen. I morgen tidlig ankommer laget millionbyen Ufa ved Uralfjellene for å spille første kamp i andre runde av CEV Challenge Cup mot hjemmelaget Ural Ufa på onsdag kl. 19:00 lokal tid. Dette laget ble nr. 5 i den russiske serien forrige sesong, men har mobilisert sterkt før denne sesongen for å klatre høyere på tabellen i den russiske serien og dermed få spille Champions League neste sesong. Og på veien ønsker de selvsagt å vinne Challenge Cup. Første hinder på veien blir da å slå ut Nyborg, og med stjerner som Brasils verdensmester Vissotto, Spanias europamester Falasca, i tillegg til russiske landslagsstjerner som Abramov, Kasakov, Verbov, Spiridonov og Maksimov, i tillegg til lagets poengplukker Panteleymonenko, må nok bergenslaget regne seg som underdogs i denne kampen.

Men overraskelser har skjedd før, og om Nyborg skulle tape bortekampen, har de mulighet til å rette dette opp ved å vinne hjemmekampen i Haukelandshallen i Bergen tirsdag 20. november kl. 19:00. Står det da 1-1 i kamper, spilles et Golden Set til 15 poeng. Nyborg reiser med følgende spillere til Russland: Yngve Sundfjord, Kåre Helvik Morken, nygifte Øivind Hordvik, Runar Torsvik Sannarnes, Ørjan Siljander, Kristian Mjelde Bjelland, Andreas Takvam og Marius Wollan. Hjemmesiden til Nyborg finner du her, Ural Ufas her.

Kommentarer (1)