Publiserte artikler

Russisk cup

Denne helgen forsøker en del russiske herrelag å kvalifisere seg til sluttspillet i cupen. I sluttspillet deltar seks lag, og som arrangør av Final Sx har allerede Belogorie Belgorod plass. I tillegg skal vinnerne av de fire firelagspuljene som spiller rundt om i Russland delta, samt et Wild Card.

For Nyborg er det kanskje interessant at neste ukes motstander i europacupen, Ural Ufa, i går tapte mot svenske Marcus Nilssons lag, Lokomotiv Novosibirsk, med 0-3. Nilsson har opplevd en ny vår som profesjonell volleyballspiller og storspiller i Russland etter betinget suksess de siste årene i Italia og Polen. I går var han igjen toppscorer med 15 poeng. Hos Ural Ufa tok Panteleymonenko 14, og etter å ha debutert for sin russiske klubb dagen før uten å ta poeng, tok Brasils landslagsspiller Vissotto 7 poeng for Ufa.

Etter to puljekamper leder nå Novosibirsk pulje D i Nizhnevartovsk med 6 poeng, mens Ufa og Yugra-Samotlor Nizhnevartovsk har 3 før siste puljekamp i dag. To av puljene har bare spilt en kamp, mens pulje C i Krasnodar har spilt to. Der leder noe overraskende Grozny med full pott, mens Dynamo Krasnodar og Iskra Odintsovo har 3. Overraskelsen her var at hjemmelaget, med bl.a. brasilianeren Marlon og argentineren Conte, tapte for Grozny. Avgjørelsen i pulje C og D faller altså i dag, i de to andre i morgen.

Legg igjen en kommentar