Publiserte artikler

Tre norske i NCC-sluttspill

Kvinnelagene til Stod Volley og Oslo Volley gjorde jobben i sine siste puljekamper i dag. Med 3-0 over henholdsvis Brøndby og NTNUI vant Stod sin pulje og Oslo ble nr. 2 i sin. Dermed er begge lagene klare for sluttspillet siste helg i januar sammen med Holte og Engelholm. Finalested finnes senere.

Nyborgs menn er også klare for sluttspill. De vant sin pulje etter 3-1 mot Ørkelljunga i dag. Gentofte fra samme pulje tok seg til sluttspillet som beste toer. Men det satt langt inne. Motstanderne Hvidovre ledet tredje sett 23-19, og hadde de vunnet det, ville Førde ha vært beste toer og tatt sluttspillplassen.

Nå gikk det altså ikke slik selv om Førde gjorde sin jobb i dag og slo Koll 3-0. Vinner av Førdes pulje ble Marienlyst, mens Falkenberg tok den fjerde og siste sluttspillplassen.

Du finner alle resultatene her.

Legg igjen en kommentar