Publiserte artikler

Innledet med tap

Janne Kongshavn smasher mot Thailand. Foto: FIVB

De to norske lagene som deltar i World Tour-turneringen i sandvolleyball i Bang Saen i Thailand får en lang vei til topplassering etter at det ble tap i den første kampen i dag. Janne Kongshavn og Ane Guro Tveit Hjortland møtte hjemmefavorittene Sannok-Tenpaksee. De fikk stygge 9-21 i fleisen i første sett, men spilte seg opp i andre med mulighet til å hente hjem dette. Det endte imidlertid med 22-24, og dermed er det ut i losers’ bracket. Der er neste motstander Vorlova-Rehackova fra Tsjekkia, et lag som er ranket på plassen bak de norske, så det bør være godt håp om å unngå tap og 25. plass.

Vilde Solvoll og Cindy Treland møtte Fendrick-Branagh fra USA, og her viste amerikanerne seg klart sterkest. 21-12, 21-7 ga ikke mange sjanser til de norske. Neste kamp går mot Radarong-Udomchavee fra Thailand. Disse spilte jevnt med et annet par fra USA, så de norske må hente fram godspillet skal det bli avansement.

Resultatene finner du her.

Legg igjen en kommentar