Publiserte artikler

Til hovedrunden

FIVBs dommerdelegat David Cox. Foto: FIVB

To norske par deltar i sesongens siste turnering for kvinnene i World Tour. Turneringen går av stabelen i Bang Saen i Thailand, og de to norske lagene som deltar er Janne Kongshavn-Ane Guro Tveit Hjortland og Vilde Solvoll-Cindy Treland. De norske har ikke nok poeng til å gå direkte til hovedrunden, men det er ikke alt for mange lag påmeldt, så det blir bare en kvalifiseringsrunde.

Kongshavn-Hjortland var først ut av de norske, og det endte på beste måte ved at Mai-Puhr fra Østerrike ble slått enkelt 2-0 (21-9, 21-14). Dermed var hovedrundeplassen sikret. Solvoll-Treland måtte slite mer for sin hovedrundeplass, men etter 47 minutter var 2-1 (19-21, 21-14, 15-10) over canadiske Bukovec-Altomare i boks. Kampene i hovedrunden starter i morgen, og resultatene fra den doble eliminasjonen vil komme på turneringens hjemmeside, som er her. Hvem de norske får som motstandere blir ikke klart før alle lagene er på plass.

NVBF er også representert i administreringen av turneringen. David Cox er FIVBs dommerdelegat.

Legg igjen en kommentar