Publiserte artikler

Aas i Sveits

Hanne Haugen Aas, nr. 10, jubler sammen med resten av laget for seier til VC Kanti i siste seriekamp

Forrige sesong var Inderøyjenta Hanne Haugen Aas så vidt vi husker den eneste norske fulltidsproffen utenlands. Hun spilte da for den kommende tyske dobbeltmesteren, Schweriner SC, laget som Tore Aleksandersen også har trent fram til mestertitler. Foran denne sesongen valgte Hanne å forlate Schwerin, mye fordi hun ønsket mer spilletid. Så da den sveitsiske klubben VC Kanti Schaffhausen sa opp kontrakten med en amerikansk midtspiller som slet med skader, kontaktet de Hanne, og for henne passet det svært bra å takke ja.

Hun har etter overgangen fått være med på både å vinne og tape med laget. Kanti ligger i øyeblikket som nr. 6 av de 9 lagene i den øverste serien i Sveits, men har muligheten til å avansere når de har spilt en utsatt kamp og kommer likt med de andre lagene i antall kamper.

Du kan lese om Hannes overgang her og artikkel i Trønder-Avisa her.

 

Legg igjen en kommentar