Publiserte artikler

Spinnangr har gått inn

Martin Spinnangr gir seg i sanden. Foto: FIVB

Martin Spinnangr har gjort som sin makker fra London-OL, Tarjei Skarlund, og lagt caps og solbriller på hyllen, kan vi lese i en artikkel fra Fædrelandsvennen, som igjen siterer Farsunds Avis. Spinnangr har ikke lenger den nødvendige motivasjonen til å satse i sanden med ny makker. Etter som han har oppnådd det han ville med sandvolleyballen, ser han fram til å få mer tid sammen med familie og venner. Han er lei av å være borte fra Norge i månedsvis. Martin utelukker imidlertid ikke at han vil komme tilbake i sanden, men da må motivasjonen komme tilbake. Du kan lese artikkelen her.

Spinnangr er imidlertid ikke helt tapt for volleyballen, men fra nå foregår det innendørs med sko og større lufttrykk i ballene. Han er lisensiert i eliteserien for Randaberg, og har allerede tatt sine første poeng for sesongen for laget. Det skjedde da Randaberg slo Koll i seriekamp søndag. Med to angrepspoeng har vi kanskje sett begynnelsen på en innendørskarriere for Martin Spinnangr. Se artikkel på Randabergs hjemmeside her.

 

Kommentarer (2)