Publiserte artikler

Beachfestival i Göteborg

Mandag om en uke starter en innendørs sandvolleyballfestival i Göteborg. Arrangementet foregår under tak i Göteborgs store handlestrøk Nordstan. Nordstan er flere kvartaler som har fått tak over gatene og er byens mest kjente kjøpesentrum. Festivalen foregår til søndag 4. november, og blant aktivitetene er en eliteturnering med fire sterke kvinnelag som spiller om 6.000 svenske kroner, der 3.500 går til vinnerne. To norske lag er invitert blant de fire lagene som spiller lørdag, og som er:
Anna Åsberg / Sofia Ögren – Sverige
Janne Kongshavn / Vilde Solvoll – Norge
Kristel Kiens / Åsa Eriksson – Estland/Sverige
Janne Pedersen / Cindy Treland – Norge

Det blir også en Open-turnering med rankingpoeng i festivalen. Denne går onsdag for menn og torsdag for kvinner.

Du kan lese mer om festivalen og finne linker til påmeldingene her.

Legg igjen en kommentar