Publiserte artikler

Førdetap

Førdes trener Frank Kalstad mener laget hans var preget litt av stundens alvor i starten da Førde møtte finske Etta Oulu i første runde av CEVs Challenge Cup på bortebane i Oulu. Men etter hvert slapp nervene taket og laget hang bedre med. Det var imidlertid ikke nok til å vinne sett, men sifrene 18-25, 22-25, 21-25 gir håp før returkampen i Førde kommende lørdag. Dersom Førde da skal ta seg videre til andre runde av cupen, må laget først vinne kampen, og deretter vinne et Golden set, som går til 15 poeng.

Førdes spillere fordelte poengene ganske likt seg i mellom. Flest tok lagets nye polske spiller, Marcin Lubiejwski. Han tok 10, alle på angrep. Flest tok finnenes Raphael Mollers med 12. Statistisk var kampen ganske jevn mellom de to lagene. Finnene vant 6-5 i blokk og 3-2 i ess. Forskjellen lå i angrep der Etta Oulu hadde en kill på 48 %, Førde 41. Du finner DataVolley-oversikt her.

Du kan lese mer hos Firda her og NRK Sogn og Fjordane her. Videoklipp fra kampen finner du her.

Legg igjen en kommentar