Publiserte artikler

Semifinaleklare

Finske Mikko Oivanen angriper for Al-Rayyan. Foto: FIVB

Forsterkningene de arabiske lagene har fått til klubb-VM i Doha i Qatar, har ført til at enkelte kamper har blitt jevnere enn ventet. Blant annet måtte tittelforsvarerne Trentino Diatec Trento fra Italia slite i fem sett før de greide å slå Al-Rayyan Sport Club. Og Al-Rayyan tok også sett fra brasilianske Sada Cruzeiro. Men til tross for den gode innsatsen, blir det ikke semifinale for araberne. Både Trentino og Sada Cruzeido har nemlig slått Tigres UANL fra Mexico med 3-0, og dermed er begge de to klare for semifinale. Den avsluttende puljekampen i morgen mellom Trentino og Sada Cruzeido avgjør hvilket lag som vil toppe puljen.

Den andre puljen i mennenes klasse har ikke spilt like mange kamper. Zenit Kazan måtte avgi sett mot det forsterkete Al-Arabi Doha i den ene kampen laget har spilt, mens PGE Skra Belchatow fra Polen vant 3-0 over egyptiske Zamalek i en kamp der polakkene hadde settballer mot seg. Al-Arabi har senere slått Zamalek 3-0 og har dermed fortsatt mulighet til å komme til semifinale. Egypterne er derimot ute.

I kvinneklassen er det bare spilt en kamp i hver klasse, så der er det for tidlig å spå om semifinaleplassene. Du finner VMs hjemmeside her.

Legg igjen en kommentar