Publiserte artikler

EM trukket

Ved en TV-overvåket tilstelning i Idrætsparken i København i dag, ble de fire puljene til neste års EM for menn trukket. Puljen hjemmelaget har havnet i, ser ikke ut til å være den verste, mens pulje D i Gdynia ser ut til å bli tøff. Det er bare lagene som blir puljefirere som blir slått ut direkte. Puljevinnerne går direkte til kvartfinale, mens nr. 2 i en pulje møter nr. 3 i en annen for å spille om retten til kvartfinaleplass. De fire puljene i neste års mesterskap, som går fra 20.-29. september, ser slik ut:

Pulje A i Odense: Danmark, Italia, Hviterussland, Hellas/Belgia
Pulje B i Gdansk: Polen, Slovakia, Frankrike, Tyrkia/Latvia
Pulje C i Herning: Finland, Serbia, Nederland, Kroatia/Slovenia
Pulje D i Gdynia: Russland, Bulgaria, Tyskland, Tsjekkia

De tre siste landene blir klare tidlig neste juni. Det endelige kampoppsettet blir klart senere og vises her. Turneringens hjemmeside finner du her.

Legg igjen en kommentar