Publiserte artikler

Bergen Challenge

Bergen Challenge er en studentidrettsfestival iverksatt av studentene ved Norges Handelshøyskole i Bergen. Den startet opp i fjor, og etter årets arrangement, som ble avsluttet i går, vil den nå bli arrangert annet hvert år. Blant idrettene som står på programmet, er også volleyball. I år deltok 20 lag i klassen for kvinner, 30 i klassen for menn. Bergen var representert i begge finalene, men av dem var det bare jentene i BMI – Bergen Medisin – som kunne stige helt til topps på seierspallen. Kristiansand Studentidrettslag ble slått 2-1.

I klassen for menn var Bergen representert av arrangørenes eget lag, NHHI. Motstandere var Studentspretten fra Sogndal. Og selv om NHHI vant det andre settet knusende, bikket seieren i det tredje og avgjørende i sogndølenes favør. Bergen fikk likevel en vinner i denne klassen også, etter som Morten Jonstad på vinnerlaget er bergenser god som noen. Du kan lese mer på arrangørenes hjemmeside her og hos NRK Sogn og Fjordane her.

Legg igjen en kommentar