Publiserte artikler

Trekning i Parken

Mandag skal mennenes puljer i neste års EM trekkes ved en tilstelning i Idrætsparken i København. Trekningen vil bli overført live, og den kan ses på mesterskapets hjemmeside her, eller på Kanal Sport her fra kl. 12:45. Før trekningen er det klart at Danmark skal spille sine kamper i Arena Fyn i Odense, mens den andre innledende puljen i Danmarks skal gå i Boxen i Herning. De to andre firelagspuljene går som kjent i Polen, som deler mesterskapet med Danmark. De to puljene der spiller i nabobyene Gdansk og Gdynia. I Danmark vil det også gå kamper der nr. 2 i en pulje møter nr. 3 i en annen for å kåre et lag som møter en puljevinner i kvartfinale. To slike kamper og to kvartfinaler spilles i NRGI Arena i Aarhus. Og viktigst av alt: semifinalene og finalene spilles i Idrætsparken i København, som da er ombygd til en topp moderne innendørs arena.

Tretten av de seksten landene som skal delta i mesterskapet er klare. Det er Serbia, Italia, Danmark, Polen, Russland, Slovakia, Bulgaria, Hviterussland, Nederland, Tsjekkia, Finland, Tyskland og Frankrike. De tre siste blir funnet når seks lag møtes to og to i dobbeltkamper, der vinneren får EM-plass. De tre tvekampene er: Kroatia møter Slovenia,  Hellas møter Belgia og Tyrkia møter Latvia.

Dette mesterskapet, som er det 28. i rekken, spilles i tiden 20.-29. september neste år. Kan vi håpe på at NVBF ikke legger seriestarten i samme periode, slik at interesserte kan følge mesterskapet på nært hold?

 

Legg igjen en kommentar