Publiserte artikler

Macerata vant italiensk supercup

Macerata, vinnerne av den italienske supercupen. Foto: legavolley.it

4.900 tilskuere i PalaCasaModena i Modena fikk i går se de regjerende italienske mesterne Cucine Lube Banca Marche Macerata, slå cupvinnerne og de argeste rivalene Itas Diatec Trentino 3-2 (25-23, 19-25, 28-26, 20-25, 15-11) i kampen om supercupen for menn i Italia. Begge lagene stilte med bortimot uendrete startoppstillinger fra sist sesong. Unntakene var ny diagonal hos Macerata, etter som Omrcen har reist til Japan for å tjene litt ekstra. Erstatteren Ivan Zaytsev viste seg ikke dårlig, han ble kampens toppscorer med 23 poeng. Macerata hadde også ny libero, franskmannen Exiga er erstattet med landsmannen Henno. Dermed så Maceratas startoppstilling slik ut: opplegger Travica, diagonal Zaytsev, kantene Savani og Parodi, midtspillere Podrascanin ogStankovic, og Henno libero. Trentos oppstilling var den etter hvert velkjente Raphael som opplegger og Stokr diagonal, Kaziyski og Juantorena på kant, og i midten Djuric og Birarelli. Bari var libero.

Du finner et referat på italiensk her.

Legg igjen en kommentar