Publiserte artikler

Eliteseriestart

Tre kamper i mennenes serie innledet elitesesongen 2012-2013. Randaberg fikk en tøff åpning med å møte siste sesongs nr. 1 og 2, Nyborg og Førde, på bortebane. At overgangspapirene for lagets belgiske spillere ikke ble tidsnok klare, samt at landslagsmidtspiller Rune Berg ennå ikke var skadefri, gjorde heller ikke oppgaven lettere. Og det viste seg også at de to hjemmelagene ble for sterke. I Bergen vant Nyborg greit med 3-0 (25-22, 25-17, 25-19), men Førde måtte slite mer for sine tre poeng i det Randaberg både fikk med seg et sett og var nære på i et annet. Settsifrene ble 26-24, 26-28, 25-18, 25-20 til Førde. Du kan lese mer om kampene i Bergens Tidende, på hjemmesidene til Førde og Randaberg, i Firda og NRK Sogn og Fjordane.

Den tredje kampen i åpningshelgen gikk mellom nykommeren i eliteserien, NTNUI, og Oslo Volley. Oslo var regnet som favoritter etter sin solide innsats i Vestcup der tre nye utenlandske importer forsterket stallen, mens eneste tilvekst hos NTNUI i forhold til laget som spilte seg opp fra 1. divisjon er Morten Lillehagen fra Koll. Og Oslo innledet også best i Trondheim med å ta de to første settene. Men de i de to neste var det hjemmelaget som bestemte, og de vant også det spennende sistesettet. Dermed var de to første poengene i boks for debutantene. Du kan lese mer på hjemmesidene til NTNUI og Oslo Volley.

Kommende helg starter også kvinnenes eliteserie. Da skal alle kvinnelagene i aksjon, og det skal også mennene som ikke hadde kamper denne helgen. Du finner resultater og oppsett her.

Legg igjen en kommentar