Publiserte artikler

UiS også utendørs

UiS har lenge slitt med økonomien, og det har vært uklart til det siste om laget ville være i stand til å delta i kommende sesongs eliteserie. Nå ser imidlertid det økonomiske ut til å være på plass, og da vil UiS også gi et tilbud til de som ønsker å spille sandvolleyball, kan vi lese i Aftenbladet. Klubben utvider virksomheten til også å omfatte UiS sandvolley. Med som støttespillere får den nye klubben bl.a. Bjørn Maaseide, Jan Kvalheim og Kristine Wiig Skarlund. Styreleder i klubben er Gert Erik Engelien.

Innendørsdelen UiS volley er også offensive. Laget ønsker å gjenvinne tronen i norsk volleyball løpet av en tre- til femårsperiode, sier styremedlem Per Svein Borsheim. Laget har en stall på 12-14 spillere, og satser på å styrke denne med to bulgarske og en finsk spiller før sesongstart. Du kan lese artikkelen her.

Legg igjen en kommentar