Publiserte artikler

Olsztyn-skade

Metodi Ananiev

Det nye laget til voldingen Jonas Kvalen, Indykpol AZS Olsztyn, har fått en uheldig skade i oppkjøringen til sesongen. Bulgareren Metodi Ananiev, med landskamper for hjemlandet, fikk avrevet akillessenen i en treningskamp mot topplaget PGE Skra Bełchatów. Kampen var semifinalen i en turnering, og skaden skjedde i det fjerde settet i en kamp Olsztyn ledet 2-1. Etter Ananievs skade falt laget sammen og tapte 2-3 og senere også bronsefinalen.

26 år gamle Ananiev har ikke vært heldig med oppholdet i Olsztyn. Mesteparten av forrige sesong gikk vasken fordi han slet av et leddbånd, og heller ikke denne sesongen kan han regne med særlig spilletid. Legene regner med at det tar seks måneder etter operasjonen før han får begynne å trene så smått, og før han er spilleklar, er sesongen omtrent over.

Olsztyn har ellers fått tilbake den spanske landslagsoppleggeren Guillermo Hernán. Dermed blir det mindre spilletid på Jonas, som har spilt mye mens Hernán har vært opptatt med å kvalifisere Spania til EM. Og det gjør det vel ikke lettere for Jonas at Hernán ble kåret til turneringens beste opplegger.

Legg igjen en kommentar