Publiserte artikler

Marcus Nilsson til Russland

Marcus Nilsson

Det italienske nettstedet volleyball.it følger med i de fleste overganger, spesielt de som gjelder italiensk serie A, men også de klubbene som spiller i Champions League blir fulgt opp. På siden for overganger kan vi nå lese at Sveriges stjernespiller Marcus Nilsson har fått seg jobb etter at det så ut til at hans polske klubb Fart Kielce ville gå i oppløsning. Kielce ser imidlertid ut til å fortsette i den polske PlusLiga, men med en annen navnesponsor, Effector. men hvordan laget vil bli seende ut, er ikke godt å si. Trener Sebastian Świderski og de aller fleste av spillerne fra forrige sesong, er på vei til andre klubber. F.eks. går Świderski til ZAKSA Kędzierzyn-Koźle, Pierre Pujol til AC Cannes, og nå altså Nilsson til det russiske stjernelaget Lokomotiv Novosibirsk.

I utgangspunktet kunne en anta at det vil bli lite spilletid på Nilsson, for USAs stjernediagonal Clayton Stanley er allerede i klubben. Stanley er imidlertid ikke spilleklar etter som han sliter med skader, så dermed får Nilsson muligheten til å vise seg fram. De aktuelle overgangene i Champions League finner du her.

Legg igjen en kommentar