Publiserte artikler

– Eit lokomotiv i norsk volleyball

Etter Vestcup i Stavanger dro Førdes elitelag for menn til Polen for å trene og spille kamper. Laget har hatt god erfaring med treningsleir foran tidligere sesonger, og har valgt å gjøre det også denne gangen. Laget holder til i hjembyen til lagets nye polske opplegger, Blazej Kubiak, og i tillegg til mye trening, får laget brynt seg mot god motstand, der spesielt et større servetrykk enn i den hjemlige serien er svært nyttig. Treningsleiren avsluttes i morgen, og da har spillerne vært sammen i ni dager.

Til papirutgaven av Firda sier klubbens daglige leder Tor Kristian Kvammen at han er svært fornøyd med kvaliteten på treningsleiren. Laget får spilt seg sammen, og de gode treningsforholdene passer perfekt. Førde vil revansjere de to mesterskapene laget tapte til Nyborg sist sesong, og i tillegg til serie og cup, ønsker laget å bite fra seg i NEVZA og i europacupen. Troppen er god, selv om laget er sårbart for skader. – Vi skal vere eit lokomotiv i norsk volleyball, sier Kvammen. – Målet er å minst vinne anten cupen eller serien, men vi kan gjerne vinne begge.

NRK Sogn og Fjordane har også en reportasje om Førdes treningsleir i Polen. Den kan du lese her. Geir Sindre Eithun er ikke med laget til Polen, til gjengjeld er han portrettert på Firdas sisteside i spalten I go’hjørnet. Blant annet sier han at han ser fram til å starte innendørssesongen med Førde.

Legg igjen en kommentar