Publiserte artikler

Vellykket Vestcup

Massemønstringen Vestcup ble avviklet i Stavanger Idrettshall i helgen, og som vanlig imponerte arrangørstaben med å gjennomføre et prikkfritt arrangement. I alt var 75 lag påmeldt, så over to dager ble det et yrende liv på de 12 banene det ble spilt på. I de to øverste gruppene ble det seire til TVN i kvinneklassen og Nyborg i klassen for menn. TVN fikk revansj mot UiS i finalen med 3-1 etter tap med de samme sifrene i puljespillet, mens Nyborg snudde 0-2 til 3-2 i finalen mot Førde.

Vinnerne i de andre klassene ble følgende:
Damer gruppe 2: Austrått
Herrer gruppe 2: STIL-UIS
Jenter U17: Austrått
Gutter U17: Austrått
Jenter U15: Austrått 2
Gutter U15: Egersund
Gutter/Jenter U13: Randaberg
Jenter U11: ISS 3

Du finner alle resultatene her.

Legg igjen en kommentar