Publiserte artikler

Europacupbilletter

Som mange vet har Nyborg trukket en vanskelig, men attraktiv motstander i høstens europacup. I to kamper skal Nyborg forsøke å komme seg videre til tredje runde på bekostning av det ambisiøse russiske laget Ural Ufa. Ural Ufa satser stort for om mulig å vinne den russiske serien, og har forsterket laget foran denne sesongen. I satsingen inngår Brasils 212 cm høye verdensmester Leandro Vissotto, på oppleggerplass har de hentet den spanske europamesteren Miguel Falasca, og ellers blir det mulig å se kjente russiske landslagsnavn som f.eks. Aleksej Kazakov (217 cm høy!), Pavel Abramov og Aleksej Verbov.

Nyborg starter med bortekamp i Ufa onsdag 14. november, og så får vi se om hele stjernegalleriet stiller i Haukelandshallen i Bergen tirsdag 20. november kl. 19:00. De som vil være tidlig ute og være trygge på at de kommer inn på denne kampen, kan sikre seg billett allerede nå. Det gjør de ved å gå inn på Billettservice her.

Ellers finner du Nyborgs hjemmeside her, og hjemmesiden til Ural Ufa og spillerstallen deres her.

Legg igjen en kommentar