Publiserte artikler

Jevnt i Vestcup

Det har vært en lang dag med volleyballkamper i Stavanger Idrettshall. Hele 75 lag var påmeldt ved påmeldingfristens utløp, og for å ferdig alle kampene før sluttstrek settes klokken 17 i morgen, måtte de første lagene i aksjon allerede klokken 8 i dag.

Blant dem var de ti lagene i de to øverste klassene, der elitelagene deltar. I kvinneklassen deltar fire lag, men av dem er det bare UiS som skal spille i den kommende eliteserien. Laget har likevel fått bryne seg på god motstand fra både
ØksIL og TVNs ungjenter. Bare Kristiansand SVBK har slitt litt med nivået. Med fire lag i klassen spilles det seriespill alle mot alle. De siste puljekampene spilles i morgen før nr. 1 og 2 møtes i finale.

I mennenes øverste klasse har seks lag deltatt. Disse har vært delt i to puljer der puljevinnerne er klare for semifinaler og der de andre har spilt kvart. Førde og Nyborg har vunnet hver sin pulje og møter henholdsvis Randaberg og Oslo. Dette etter at både Oslo og Randaberg fikk slite mot TVN og Aalborg HIK. TVN ledet 2-0 før det snudde, og Randaberg vant en jevn 3-1-kamp.

Legg igjen en kommentar