Publiserte artikler

Turneringshelg

To turneringer med elitelagdeltakelse avvikles i Norge denne helgen. Det er Midt-Nordisk i Trondheim og Vestcup i Stavanger. Begge steder er det også klasser for de andre divisjonene. Tynnest er deltakelsen i Midt-Nordisk, der 28 lag er påmeldt i alt. I den øverste klassen for kvinner får NTNUI bare konkurranse av klubbens eget andrelag, mens i klassen for menn får de to NTNUI-lagene selskap av Kristiansunds elitelag. Resultatene fra Midt-Nordisk vil komme her.

I Vestcup i Stavanger er hele 75 lag påmeldt. Av disse er det seks lag i den øverste klassen for menn, fire i klassen for kvinner. UiS er eneste elitelag i kvinneklassen, der de får konkurranse av TVN, ØksIL og Kristiansand Sandvolleyballklubb. Mennenes klasse 1 er best besatt av elitelag. Der stiller Nyborg, Førde, Randaberg og Oslo, samt det danske elitelaget HIK Aalborg. TVN fyller opp klassen her også og vil få mye å bryne seg på. Stoff om Vestcup med påmeldte lag og resultater finner du her.

Av de andre norske elitelagenes sesongforberedelser vet vi at Stod er i Polen og spiller turnering og treningskamper. Kvinnelagene til Oslo og BSI møtes i Oslo denne helgen, mens Kolls lag deltar i Knallecupen i Borås. Mennene til BK Tromsø skal være på vei til treningsopphold i Polen.

Legg igjen en kommentar