Publiserte artikler

Optimistisk Randaberg

Tor Ragnar Gilje trener Randaberg. Foto: Bygdebladet

Randaberg har fått en bred og god stall til kommende sesong i eliteserien, kan vi lese på klubbens hjemmeside. I tillegg til de allerede etablerte spillerne, er laget forsterket med tre utlendinger, samt noen lokale talenter. Av utlendingene er Mitch Van den Bosch kjent fra tidligere spill i Randaberg. Han er nå tilbake i klubben etter et år med BK Tromsø. I Randaberg får han selskap av en landsmann, Brent De Bleser, samt en franskmann som kanskje er mest kjent for sin innsats på sandvolleyballbanen, Kevin Ces.

Tor Ragnar Gilje overtok trenerjobben for laget midt i forrige sesong, og etter noen mindre vellykede forsøk på å bruke utenlandske trenere, er laget nå tilbake i en velprøvet løsning gjennom mange år. Du kan lese mer om Randabergs forhåpninger og spillerstall her.

Legg igjen en kommentar