Publiserte artikler

Stod satser

Stod Volley har ambisjoner om å forsvare seriegullet fra sist sesong og kanskje gjøre det enda bedre. I vår var det usikkert om laget ville få muligheten til full satsing, blant annet med å hente nok utenlandske spillere til å oppfylle ambisjonene på bekostning av flere lokale og norske spillere. Vi har imidlertid fått tilsendt oversikt over spillerstallen, og den kan tyde på at mange lag vil få problemer med nord-trønderne.

Følgende melding har vi fått tilsendt fra SportTeamConnect:
I går reiste Stod Volley til Polen for å delta i Fakro-turneringen, samt trene og spille flere kontrollkamper. I turneringen møter Stod-laget tøft motstand og vil spille mot flere profflagg fra den polske Plusliga, samt tyske KSC Berlin og hviterussiske Mozyr. Laget spiller sin første kamp i kveld mot AZS Białystok, se program her. Stod Volley blir i Polen i 2 uker og etter turneringen fortsetter forberedelsene til sesongen i Kielnarowa Sports Center, der også herrelaget til BK Tromsø vil komme i neste uke for trene, matche og se toppvolleyball i en profflagsturnering i Rzeszow, der de polske herremesterne Asseco Resovia Rzeszow arrangerer «Jan Strzelczyk Memorial» med deltakelse av tyrkiske Fenerbahce Istanbul, tyske Generali Haching og nr. 2 i World Club Championships 2011, Jastrzebski Wegiel fra Polen.

Stod Volleys tropp i Polen ser slik ut:
Teagan Hunter, 180cm, CAN
Nora Buvarp Lavik, 186cm, NOR
Monika Szulc, 179cm, POL
Eline Bye, 170cm, NOR
Eirin Dieseth, 182cm, NOR
Yudit Pumeriega de Leon, 191cm, CUB
Paulina Szpak, 185cm, POL
Elisabeth Stokkenes, 170cm, NOR
Aleksandra Szymanska, 190cm, POL
Sanna Fjeldvær, 181cm, NOR
Arjola Prenga, 180cm, ALB
Katarzyna Gorczyca, 182cm, POL
Darek Marszalek – head coach, POL/NOR
Andre Fernando Sa – assistant coach, POR
Svein Myhr – club manager, NOR

Legg igjen en kommentar